Naturligt för 4e plåtningen / Natural for 4th shoot

Nu ska jag strax iväg till Sollentuna för en plåtning, det är nu 4e gången jag plåtar med samma fotograf. De flesta fotografer säger att de gärna vill jobba med mig igen men det jättekul när de faktiskt gör slag i saken och boka mig igen! Vår första plåtning gjorde vi Time For Print, för kanske 4 år sedan men numera får jag betalt. Vår senaste plåtning fick mycket beröm på forum, så jag hoppas på fina bilder denna gång också.

Kör på helt naturligt förutom lite mascara för att förstärka mina ganska korta ögonfransar. Skönt att inte ha en mask av makeup på sig! Jag är jätteglad för min naturligt fina hy och att jag har långt hår. Väldigt långt, funderar på att klippa mig lite. Det har liksom blivit mitt signum med riktigt långt hår. Vad sägs?

On my way to Sollentuna for a photo shoot, now the 4th time I shoot with the same photographer. A lot of photographers say they want to work together again and it’s so fun when someone actually books me again! Our first shoot we did Time For Print, but these days he pays me. Our last shoot got a lot of praise in forums so I hope for another bunch of nice shots.

Going totally natural apart from a bit of mascara to reinforce my quite short eyelashes. So nice not to be wearing a mask of makeup! I’m really happy about my naturally good skin and really long hair. Very long, thinking of cutting it a bit. It has kind of become my signature with really long hair. Thoughts?
 
Tyvärr dåligt ljus, taget med mobilen. Sadly terrible light, taken with my phone 

  

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *