Welcome to my world

Hejsan! här tänkte jag skriva lite om vad jag gör. Just nu jobbar jag som modell och producent för ett produktionsbolag som gör TV och film. Jag har även jobbat som skådespelerska och jag är i full färd med att få igång den karriären igen. Den här bilden togs i somras på ett vanligt modelljobb men det blev så bra så det fick bli min nya headshot som skådespelerska.

Translation: Hi! Here I’m planning on writing a bit about what I do. Right now I work as a model and as a producer for a production company that makes TV and film. I’ve also worked as an actress and I’m on high gear getting that career going again. This picture was taken last summer on a completely normal modeling job but it was so good it became my new acting headshot.
BeatriceHallmark1992head (1)

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *